Werkplekverlichting

Thuiswerken in het donker:                                                                   ' 'Onderschat het belang van licht niet'

Waar je normaal gesproken de hele dag in een goed verlicht kantoor zit moet je het nu waarschijnlijk doen met een klein bureaulampje en een sfeerlamp aan het plafond. En dat geeft een flink tekort aan licht met alle gevolgen van dien!

 

We investeren in een goede bureaustoel, in een goed bureau en een extra beeldscherm maar over het juiste licht wordt niet of voldoende nagedacht.

 

Volgens de Huidige normering NEN12464-1 binnenwerkplekken die voorgeschreven staat in onder andere de ARBO moet men een minimale lichtsterkte behalen van 500 LUX op het werkvlak. En is een kleurtemperatuur van 3000 K (kelvin) of beter 4000 K wenselijk om alert en fris te blijven.

 

Ter voorbeeld geeft een gemiddeld bureaulampje of een plafondlamp maar een kwart van deze hoeveelheid of het is te veel op één geconcentreerde plek op het werkblad waardoor hinderlijke schittering hoofdpijn kan veroorzaken.

 

Als u op kantoor bent ziet u de juiste verlichting in of onder het plafond verwerkt zitten en kunnen wij ons voorstellen dat dit niet  in het beeld past van uw thuiswerkplek.

Omdat dit vaak LED panelen of gependelde armaturen zijn past dit simpelweg niet bij u thuis. Tevens wilt u natuurlijk ook een mooi ogend armatuur hebben die bij uw interieur past en eenvoudig te installeren en bedienen valt maar die wel het juiste licht geeft.

 

Door onze ruime ervaring in het verlichten van werkplekken bieden wij een aantal moderne en naar uw eigen wens  staande werkplek armaturen aan die voldoen aan de juiste eisen volgens de ARBO.

 

 

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van een aantal armaturen die zeer geschikt zijn voor uw thuis werkplek.

De meeste armaturen kunt u zelf samenstellen in 25 verschillende kleuren. Van trendy kleuren tot klassiek naar uitgesproken.

Directe en indirecte verlichting mogelijk die door het indirecte deel de ruimte waar in u zit ruimer doet ogen doordat het licht ook naar boven schijnt.  Ook de mogelijkheid tot gericht lichtdirect op uw werkplek.

 

 

Keuze in lichtkleuren 3000K (wit) 4000K ( koel wit ) Tunable white waar u de traploos  de juiste lichtkleur kan instellen.

Dimbaar zodat u ook de juiste en gewenste hoeveelheid licht kunt instellen.

 

Hoge kwaliteit van de techniek in het armatuur zodat geen hinderlijke neven effecten zijn als flikkering en er een juiste kleurweergave is. Deze producten worden op bestelling voor u gebouwd in Europa en zijn vaak binnen drie weken te leveren .

De armaturen zijn eenvoudig te installeren, uitpakken in elkaar zetten en stekker in het stopcontact en u kunt aan het werk. 

 

Natuurlijk denken wij graag met u mee om de juiste keuze te maken.